Loading
XARXES SOCIALS
« Tornar
Bloom gravarà el TEDxCity2.0 el proper 20 de setembre
Dijous 19 de setembre de 2013

El dia 20 de setembre el Palau de Congressos de Girona acull la jornada TEDxCity2.0 dedicada a les smart cities o ciutats intel•ligents, concepte que engloba tota aquella tecnologia urbana que permet fer més eficients els consums energètics i altres recursos per part de la ciutadania.

La jornada anirà a càrrec d’experts en l’àmbit de les smart cities com ara Mark Senegal, secretari de la Càtedra Smart City; Lluïsa Marsal, directora de la Càtedra Smart City; Peter Nijkamp, professor d’economia urbana i geografia econòmica a la universitat de Vrije, Amsterdam, i, finalment, Joaquim Meléndez, director adjunt de la Càtedra Smart City.

Entre els temes que tractaran els ponents hi ha el principis per convertir les ciutats en intel•ligents, mètodes pioners per a una planificació urbanística intel•ligent, les oportunitats que ofereix la ciutat connectada i la necessitat d’invertir en tecnologia per fer més eficients les ciutats.

En la segona part de la jornada es connectarà en directe amb TEDxCity2.0 Nova York i es podrà seguir la sessió “Reimagining the city”, conduïda per John Cary.

Bloom serà present a la sessió per tal de gravar l'esdeveniment. L’acte és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer a través de forumulari web fins al dia 19 de setembre.

Inscripcions al TEDxCity2.0
2011 © Clúster TIC Media Girona
Clússter TicMedia de Girona | Edifici Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG Carrer d'Emili Grahit 91 17003 Girona Tel. 972 18 32 03 Fax 972 18 34 01