Loading
XARXES SOCIALS
« Tornar
El grup de recerca ARPA i la productora CASTRO guanyen la convocatòria Projectes Bloom Ciutat de Girona
Dilluns 18 de març de 2013

El dia 15 de març s’han donat a conèixer els projectes guanyadors de la primera convocatòria de Projectes Bloom 2013 per al foment de la innovació, la creativitat audiovisual i la recerca col•laborativa.

En la categoria Premi Ciutat de Girona en la recerca col•laborativa, ha resultat guanyador el projecte del grup de recerca de la UdG, ARPA amb l’empresa emotionCitites.

En la categoria Premi Ciutat de Girona a la innovació i creativitat audiovisual, el projecte guanyador ha estat ‘Pemonton esepotok’ presentat per CASTRO Producciones Cinematográficas.

El jurat ha atorgat una menció especial com a finalistes a TURURUT pel seu projecte ‘Girona, temps de flors’, DDM Visual pel projecte ‘El Celler de Can Roca, innovació i tradició’, Pere Vilà per 'Ferida oberta’ i Manel Gràvalos per ‘Audiovisual 360º’.

El premi a la recerca col•laborativa ofereix l’ús il•limitat dels equipaments i instal•lacions de Bloom durant 80 hores i el premi a la innovació i creativitat audiovisual ofereix aquest ús durant una setmana natural. Les mencions especials estan premiades amb un descompte preferencial per a l’ús de l’equipament del centre.

Relació de premiats
2011 © Clúster TIC Media Girona
Clússter TicMedia de Girona | Edifici Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG Carrer d'Emili Grahit 91 17003 Girona Tel. 972 18 32 03 Fax 972 18 34 01