Loading
XARXES SOCIALS
« Tornar
Màster en Ficció Televisiva i Nous Formats
Dimecres 01 d'agost de 2012

Isaki Laceusta Isaki Lacuesta dirigirà un Màster en Ficció Televisiva i Nous Formats.

La fórmula serà la d’establir un lligam entre el món professional i el món acadèmic per a facilitar a les companyies de producció l’accés a nous talents.

El Màster de Ficció televisiva i Nous formats és fruit dels acords de col·laboració entre la Universitat de Girona, la cadena TCM (TURNER Broadcast), BLOOM el centre 3D i de tecnologies avançades amb seu al PCiT de la UdG, l’Escola Universitària ERAM, centre adscrit a la UdG, el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), i la PATE (associació que aglutina les principals productores de televisió de l'Estat espanyol, i que presideix José Manuel Lorenzo, productor de DLO i Boomerang, amb experiència com a responsable a TVE, Antena3, Telecinco y Canal+). Així mateix, cal destacar especialment la col·laboració en el Màster de l’Ajuntament de Girona.

La productora internacional TCM (TURNER Broadcast, que engloba les cadenes TNT, TCM, CNN, i Cartoon Networks, i que emet sèries com The Wire), aportarà com a docents alguns dels principals creadors de les sèries de ficció més importants. L’acord amb TCM també inclou el compromís d’emetre a la cadena alguns dels treballs pràctics produïts pels alumnes en el transcurs del Màster.

Amb el suport de la SGAE, es promouran les aportacions a la docència d’aquest Màster de grans figures de la ficció televisiva, i al mateix temps, es contribuirà al manteniment de la creació i la cultura cinematogràfica i televisiva d’aquest país.

Més informació
2011 © Clúster TIC Media Girona
Clússter TicMedia de Girona | Edifici Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG Carrer d'Emili Grahit 91 17003 Girona Tel. 972 18 32 03 Fax 972 18 34 01