Convocatòria ajuts curtmetratges Bases reguladores ajuts curtmetratges Convocatòria ajuts llargmetratges Bases reguladores ajuts llargmetratges " />
Loading
XARXES SOCIALS
« Tornar
Oberta la convocatòria per a la producció de curtmetratges i llargmetratges per a l’any 2013
Dilluns 18 de març de 2013

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esports ha obert convocatòria per a l’any 2013 per a la sol•licitud d’ajudes sobre projectes de producció de curtmetratges, per a projectes de curtmetratges ja realitzats i per a la realització de llargmetratges sobre projecte.

Els projectes de llargmetratges han de complir algun dels següents supòsits: tenir especial valor cinematogràfic, cultural o social , tenir caràcter documental o experimental, o bé que incorporin a nous realitzadors.

Igualment, poden optar a aquestes ajudes curtmetratges que tinguin reconegut el seu cost de producció i hagin estat qualificats per a la seva exhibició pública des del 31 de maig de 2012 al 30 de maig de 2013.

El termini de presentació és fins el dia 8 d’abril i les sol•licituds han de ser presentades mitjançant el Registre Electrònic de la Secretaria d’Estat de Cultura.

Convocatòria ajuts curtmetratges

Bases reguladores ajuts curtmetratges

Convocatòria ajuts llargmetratges

Bases reguladores ajuts llargmetratges

2011 © Clúster TIC Media Girona
Clússter TicMedia de Girona | Edifici Narcís Monturiol Parc Científic i Tecnològic de la UdG Carrer d'Emili Grahit 91 17003 Girona Tel. 972 18 32 03 Fax 972 18 34 01